Cisco Webex – Telegroup Ltd 2018-11-15T09:03:15+00:00

Cisco Webex Teams (ex Spark)

Jedna platforma za sve vaše komunikacije

Video call – jedan alat. Razmena podataka – drugi. Pisana komunikacija – treći… Do sto i nazad. Neki od njih odlično funkcionišu na desktop uređajima, lošije na mobilnim. Neki obrnuto. Ume da bude naporno pronaći sve potrebno i uvezati u funkcionalnu celinu, zar ne? Zahteva i neko vreme, a često ga nema dovoljno.

Sve o Cisco Webex Teams aplikaciji
Probaj 3 meseca besplatno

Cisco Webex Board

Zamislite interaktivnu tablu osetljivu na dodir koja omogućava saradnju realnih i virtuelnih timova gde god da su, kroz potpuno novo korisničko iskustvo. Digitalni “white boarding”, video-konferencija i bežična prezentacija u isto vreme, povezani sa kompletnim Cisco Webex sistemom.
Timski rad na potpuno novom nivou!

Preuzmite e-book

Bezbednost podataka na prvom mestu

Kompletna komunikacija preko Cisco Webex Board interaktivne table je enkriptovana i pruža najviši nivo bezbednosti vaših podataka.

Redefinisanje mesta, vremena i načina rada

Otkrijte kako Cisco Webex Board unapređuje saradnju vaših timova.

Komunikacija za 21. vek

Poruke

Kreirajte “chat room” i šaljite instant poruke timovima ili samo jednoj osobi.

Glasovne poruke

Budite dostupni bilo gde preko Cisco Webex Teams aplikacije i primajte pozive preko računara, pametnog telefona ili fiksne telefonske linije.

Video sastanci

Organizujte sastanke ili obuke za svoje klijente, zaposlene putem video-konferencije u HD rezoluciji za čak 200 učesnika istovremeno.

Interaktivna tabla

Jedinstven uređaj koji omogućava da svoje ideje pretočite u skice i podelite sa svojim saradnicima gde god da su.

Timovi

Unapredite timski rad u vašoj kompaniji, razmenjujte dokumenta i ideje u realnom vremenu i donosite prave poslovne odluke.

Dokumenta

Zajedno radite na kreiranju i deljenju dokumenata, pristupite fajlovima u bilo kom trenutku i ne brinite o sigurnosti vaših podataka.

Preuzmi Cisco Webex Teams e-book

Harvard Business Review izveštaj: Zašto su vašem timu potrebna savremena rešenja za kolaboraciju?

U eri digitalizacije poslovanja glavni postulati za uspeh su produktivnost, efikasnost i novi poslovni modeli. Saznajte sve o najnovijim trendovima u digitalnom okruženju.

Preuzmi izveštaj

Testirajte Cisco Webex Teams aplikaciju besplatno tri meseca

Isprobajte sve mogućnosti sveobuhvatne i bezbedne platforme za saradnju:

• Stvarajte radna okruženja, organizujte video sastanke i delite datoteke

• Uživajte u svim Cisco Webex Teams funkcionalnostima na računaru ili mobilnim uređajima

Kako se Cisco Webex Teams platforma pokazala u praksi i šta o novom načinu saradnje kažu korisnici:

Del Brenta, italijanska kompanija koja se bavi proizvodnjom delova za obuću za najprestižnije dizajnerske kuće širom sveta, koristi Cisco Webex za praćenje trendova u modnoj industriji.

IT kompanija DataQuest, je pomoću Cisco Webex pltforme značajno unapredila efikasnost zaposlenih i plasman novih proizvoda na ciljnim tržištima.

Kompanija iVii, deo Knapp grupacije je unapredila logističke i procese održavanja, korišćenjem Cisco Webex Teams aplikacije.

easylease 0% kamate za nabavku Cisco opreme na 24 rate

Kupovina svih Cisco arhitektura na rate za sada je omogućena korisnicima koji posluju u Srbiji

Preuzmite ponudu

Više od telefoniranja uz
Cisco rešenja za komunikaciju

Cisco Business Edition 6000 i 7000 telefonske centrale

Savremeno poslovanje podrazumeva saradnju sa kolegama, klijentima i poslovnim partnerima gde god da ste sa bilo kog uređaja u bilo kom trenutku. Eksperti kompanije TeleGroup će vam pomoći da izaberete optimalno rešenje za komunikaciju koje je mnogo više od obične telefonske centrale. Naša rešenja će vam pomoći da prevaziđete izazove u savremenoj komunikaciji bez obzira da li ste malo, srednje ili veliko preduzeće.

Preuzmi specijalnu ponudu
Preuzmi specijalnu ponudu

Zašto je Cisco rešenje više od telefonske centrale?

Jer smanjuje troškove

• Telefoniranje iz inostranstva po ceni lokalnog poziva
• Besplatno telefoniranje između vaših udaljenih kancelarija u zemlji i u inostranstvu
• Jednostavno održavanje i manji administrativni troškovi

Podiže produktivnost

• Jednostavna i efikasna komunikacija uz mogućnost razmene poruka, dokumenata i audio i video pozivanje čak i bez klasičnih telefonskih aparata

• Omogućava naprednu saradnju sa klijentima i vašim timovima preko bilo kog pametnog uređaja (Laptop, Smart phone, tablet, PC)

Sve na jednom mestu

• Na jednoj platformi imate VoIP telefonsku centralu
i integrisane napredne servise (audio i video pozivi, govorna pošta, instant messaging, kontakt centar, stalna dostupnost)

Pripremili smo specijalne cene za Cisco Business Edition 6000 i 7000 kao i besplatno održavanje za svaku kupljenu telefonsku centralu u trajanju od 12 meseci.

Prijavi se

Da biste dobili najpovoljniju ponudu, popunite formular i naši eksperti će besplatno uraditi idejni projekat i dimenzionisati rešenje u skladu sa vašim potrebama.Prijavi se

Da biste dobili najpovoljniju ponudu, popunite formular i naši eksperti će besplatno uraditi idejni projekat i dimenzionisati rešenje u skladu sa vašim potrebama.